logotype
image1 image2 image3

Proiecte

Portal PublicJobs 

Proiectul, lansat in anul 2008, promoveaza valorile functiei publice si oportunitatile de cariera in sectorul public.

Un alt deziderat al acestuia, este transparentizarea procesului de recrutare si selectie in administratia publica, precum si imbunatatirea legislatiei si procedurilor de resurse umane.

Proiectul nostru a fost replicat, in Romania in diverse moduri atat la nivel institutional cat si al unor initiative private.

Punctul de vedere al ANA referitor la replicarea proiectului nostru a fost publicat in Ziarul Financiar si poate fi citit integral accesand articolul Asociatia Nationala Administratia: Avem un site pentru joburile de la stat inca din 2008

 

 

Eu, Antreprenorul!

Derulat in 2009, are ca temă principală promovarea antreprenoriatului şi a politicilor aplicate în acest domeniu. Proiectul a fost finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.

Informatii detaliate despre proiect pe www.euantreprenorul.administration.ro

 

E-drept

In cadrul acestui program, din anul 2006, Asociatia Nationala Administratia urmareste propunerile legislative in special in domeniul functiei publice, proprietatii publice, integritatii in exercitarea functiilor si demnitatilor purblice si organizeaza dezbateri pe aceste teme. Am participat si am solicitat organizarea de dezbateri si consultari publice privind proiecte de acte normative de importanta majora pentru sectorul public, privind statutul functionarilor publici, codul de procedura administrativa, codul administrativ, etc.